Oppstart av nytt konsept under pandemi

by Diasign AS

Da jeg selv har diabetes, og ikke fant et smykke jeg selv kunne tenke meg å bruke som viste min diagnose ved illebefinnende, fant jeg like gjerne ut av jeg ville designe de selv. Ikke visste jeg da hvor omfattende og langvarig dette prosjektet skulle bli!

Jeg var tidlig ambisiøs, og fikk gjennom bekjente tips om Miss Mathiesen, som jeg da fikk til å tegne en kjendis-kolleksjon til prosjektet, i tillegg til min egen klassiske kolleksjon som jeg hadde designet selv. Korona kom, og siden dette da tok litt tid, tegnet Erica/ Miss Mathiesen om enda en ny kolleksjon, da den første gikk litt ut på dato etter ca. et halvt år.

Den andre kolleksjonen var mer tilpasset også min stil på smykkene, men etter nedstenging først i Asia, så i Norge, med lang produksjonstid, gikk også noen smykker i den andre kolleksjonen ut på dato også dessverre før jeg rakk å lansere. Det er likevel en 4-pack med kjeder som er klassisk og tidløs, så det er med da. Dette er et godt eksempel på hvor tidkrevende det har vært å finne riktig fabrikk i Kina, som leverer REACH godkjente smykker (følger internasjonale og norske krav), til en bra kvalitet. Det er mye som skal være på plass når man både skal være designer, utvikle og produsere i samarbeid med fabrikker, samt ha trygg frakt til Norge. Heldigvis har jeg fått meg en meget dyktig dansk agent, som også snakker kinesisk og bor i Hong Kong. Det har hjulpet masse! 

Oppsummert har det tatt 2,5 år fra oppstart til nå, og endelig er min første kolleksjon med smykker nå i Norge! Den ligger foreløpig til fortolling, men håper de kommer til lageret nå ila uken.

Jeg rakk dessverre ikke julesalget, så lanseringen blir i januar. Ikke akkurat beste måneden for nylansering, men håper likevel det er noen der ute som liker smykkene mine og vil kjøpe de : ) 

 


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.