Litt om meg

by Diasign AS

Jeg er i skrivende stund 44 år. Jeg husker så godt en venninne av meg sa: "Hadde jeg ikke kjent deg, hadde jeg trodd du har ADHD med alle dine prosjekter". Det var kun godt ment.

Livet mitt har bestått av mange mindre og større prosjekter, både i jobb og privat. Det ramler til stadighet nye ideèr og løsninger på ting i hodet mitt. Noen går jeg videre med, mens andre lar jeg fare videre. Som regel er det noen andre som gjør det i stedet da ser jeg. 

For 4 år siden fikk jeg diagnosen Diabetes 1 lada, det året jeg fylte 40 år. Da jeg etter å ha googlet en del på nettet ikke fant noen kjennetegn eller smykke jeg selv kunne tenke meg å bruke- fant jeg like gjerne ut at jeg ville designe min egen kolleksjon. Idè ble til handling- selv om det i pandemi har tatt litt over to år å lande dette prosjektet. Dette er starten på DIAsign. Logoen til DIAsign er faktisk mine initialer på fornavn og etternavn som har vært en del av min personlige signatur siden jeg gikk på ungdomsskolen. Det syntes jeg er både veldig personlig og fint. Det er viktig å sette en unik og og god energi på et konsept i alle ledd.

          


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.