Barn med diagnoser

by Diasign AS

En av mine beste venninner har en sønn på 11 år som har Epilepsi. Selv har ikke min datter diabetes, heldigvis er det ikke så arvelig. Jeg har likevel jobbet med brynsstyling og som linergist i mange år. Har da blitt kjent med flere kunder som har barn med diabetes.

Det som uansett er en fellesnevner og går igjen hele tiden er:

Hva hvis... Hva om.... Hvordan går det når..?

Det blir mange bekymringer i løpet av en hverdag. Det sies at når man får barn, starter livet med bekymringer (og uendelig kjærlighet). De med barn som har diagnoser hvor de kan få illebefinnende, får kanskje dobbelt opp med bekymringspakken. Heldigvis har det kommet mange bra tekniske hjelpemidler, hvorpå foreldrene kan følge med på blant annet blodsukkeret til barnet sitt via mobil. Likevel vet man at de tekniske finessene kan slutte å fungere av ulike årsaker, telefoner kan gå tom for strøm osv. Ved en utløst alarm på mobil kan man også selv være langt unna barnet sitt.

Jeg håper da at mine smykker kan være til hjelp. Jeg har laget en del morsomme og søte charms, slik at jeg håper at smykkene kan være tiltalende og at barna har lyst å gå med de og bygge på med koselige ting også. Min datter spør meg om hun kan få alle fargene på armbåndene, og bruke de selv om hun ikke har diabetes. Hun var for øvrig den som fikk meg til å lage matchende kjede. Det syntes jeg er litt fint! 

 

 


Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.